lauantai 31. maaliskuuta 2012

haaste


Sain Auralta tällasen haasteen, eli here goes

RULES 1. Each person must post eleven things about themselves on their blog 2. Answer the questions the tagger has set for you plus create eleven questions for the people you tag to answer 3. Choose eleven people and link them in your post 4. Go to their page and tell them 5. No tag backs 6. You legitimately have to tag


11. FACTS ABOUT ME
1. Oon unelmoinu rastoista jo vaikka kuinka kauan, mutta en oo koskaan uskaltanu tehä niitä. Nyt oon taas alkanu kasvattaa hiuksia ja wanhojen jälkeen ois tarkotus ottaa vihdoinki sellaset!
2. Mulla on tosi paljon sellasia fanituskausia. Tällä hetkellä Supernatural.
3. Kiinnyn ja luotan ihmisiin tosi helposti, mikä koituu joskus pahakskin ongelmaks.
4. Tykkään kurvikkaista naisista ja leveäharteisista miehistä. Nuff said.
5. Leipominen on ihanaa! Se on tosi rentouttavaa ja palkitsevaa. :) Oon leiponu tosi paljon viimepäivinä, melkee joka päivä. Eilen tosi hyvää vuokaleipää, nam ~
6. Oon ihan täysin matemaattisesti lahjaton ihminen. Enkä ees pelleile nyt.
7. Disneyn leffat on ihania! 
8. Mulla ei oo hajuakaan mitä haluun tehä tulevaisuudessa. En oo ihan varma tykkäänkö siitä vai en.
9. Ekologisuus on jees.
10. Mulle on sanottu et mulla on jotenki epärealistinen maailmankuva, ja luulen et se on totta.



11. QUESTIONS FOR ME
1. Do you have a favorite band/artist? If so, tell the story of how you found them! Voin vieläkin näiden viiden vuoden jälkeen sanoo et an cafe on vieläkin mun lempibändi. Niin oudolta ku se kuulostaaki. Nea kuuntelutti mulle escapismin joskus ja siitä se sitte lähti.
2. What's your favorite part of your personality? Äh, en tiiä ollenkaa .__. Mua on sanottu helposti lähestyttäväks nii se sit kai.
3. What's your ideal boy/girlfriend like? Sellane... kiva. Vaikee sitä on sinänsä määritellä. Huolehtiva ja fiksu ja hyvännäkönen. Nii.
4. How did you meet your best friend(s)? Koulussa suurimman osan sillee, et ihan ruvettii puhuu jostain normaaleista jutuista tyylii "nätti ilma ulkona" (.......) Ei mitää kovin dramaattista.
5. What do you usually do on the computer? tumblr ja blogger pääasiassa, sit facebook yms.... mitä nyt porukka yleensä tekee. Saatan kattoo telkkarisarjoja joskus.

 6. Do you have any hobbies? Kuvataide. Nykyään se on kuitenki vähän enemmän pelkkiä koulujuttuja, koska kotona ei sit oo enää intoo/aikaa.
7. Do you rather hang out in a big group of people or with only 1-2 persons? Viihdyn isossa porukassa, mut tällasetki riippuu päivästä.
8. Do you have/have you ever had any pets? Meillä on kotona 2 koiraa, kissa ja 6 hevosta.
9. What's your favorite piece of clothing? En osaa yhtää sanoo! Se vaihtelee tosi tiuhaa. Se mikä sattuu näyttää hyvältä päällä.
10. Can you play any instrument? And if not, which instrument would you like to be able to play? En osaa, ja se kaduttaa kamalasti, koska porukat yritti joskus pienenä usuttaa mua soittaa pianoo mut en suostunu. Viulu, piano ja kitara ois cool.
11. What are your top 3 favorite foods? Hmm... Tykkään kiinalaisesta ruuasta, ompuista ja porkkanoista.

Oon julma ja en taggaa.

maanantai 26. maaliskuuta 2012

tänään






















Mistä on maanantaipäivät tehty?
Kuvisprojekteista,
Kokeisiin lukemisesta,
Supernaturalista ja onnentunteista.
Niistä on maanantaipäivät tehty.

lauantai 24. maaliskuuta 2012

tässä teille

Minkä lemmikin ottaisit aikuisena? Koiria koiria koiria! Ja ehkä kissakin. Onko sulla mökkiä? Juu perheellä yhteinen kesämökki. Onko sulla mopokorttia? Jepulis. Mikä on lempi karkkisi? Hmm vaikee sanoo. Eiköhän kaikki suklaa oo aika kärjessä. Ja sit laki :) Tykkäätkö juustokakusta? Rrrrakastan sitä! Voisitko esitellä joskus sun An cafe fanitavarat videopostauksena? Jaaa, voihan sitä aina kokeilla. Mitkä An cafe dvd:t sulla on? Nyappy go around fever, King of harajuku dance rock ja Nyappy go around the world. Onko sulla An cafe kirjaa? Ei ole. Mikä oli sun lempipaikka kun olit pieni ja viaton tytöntyllerö? Tykkäsin chillata meiän vanhan kämpän pihalla olevan omenapuun oksanhaarassa. Mikä on sun lempi Disney-leffa? Äää tää on vaikee! Aladdin se kai loppujen lopuks on, Ariel hyvänä kakkosena! Osaatsä uida, pysytsä pinnalla? Uida osaan, pinnalla pysymisestä en oo niin varma. Missä koulussa oot? Kannaksen lukion kuvataide- ja muotoilulinjalla. Mikä on sun lempi tv sarja ja elokuva? Tv-sarjoista ehdoton suosikki on Glee ja elokuvista Harry Potterit! Katotko salkkareita? En katso :D Mitä harrastat? Kuvataidetta. Mikä on lempi juomasi? Pepsi max on tämän hetken ykkönen Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi? Vietän aikaa kavereiden ja paperin + kynän kanssa. Nukkuminen on kans aika kova sana.



Tykkäätkö nukkumisesta? Yksi lempipuuhista! Mikä on lempi lautapelisi? Jaa-a... Ihan perus monopoli tyylii, ei oikee oo mitää ehdotonta suosikkia :D Tykkäätkö pelata pleikkaria? Never played. Onko sulla jo kesä suunnitelmat vai ootko ees ajatellut vielä? Vaikka mitä utooppisia suunnitelmia oon jo tehny, toivottavasti onnistuvat! Kesää odotellessa Tykkäätkö lukea kirjoja? Kyllä vain! Oon oikee lukutoukka. Paljonko omistat An cafe tavaraa? Muutama paita, muutama dvd, muutama levy, julisteita, nimmarit jne. Minkälaista oli nähdä An cafe? Ihan mahtavaa! :) Kerro nimaritilaisuudesta oliks ihan mieletöntä? Oli se aika mieletöntä, olin odottanu sitä niin kauan ja se, että ne oli ihan siinä nenän edessä, sain puhua niille ja kätellä niitä.... Oli se aika mahtavaa. Entä keikka? millainen se oli? Ihan upee, kaikki biisit oli mahtavia ja fiilis oli ihan ekstaasinen. Ei oikein oo sanoja sitä kuvailemaan. Kauanko jonotit nimmreita? Kyl siin ainaki 4 tuntia vierähti kevyesti. Tykkäätkö kahvista tai teestä? Kahvia en voi sietää, mutta oon ihan kamala teen suurkuluttaja! Ainakin 3 kuppia päivässä, parhaassa 6. Tykkäätkö lenkkeilystä? Juoksemisesta en niin paljoo välitä, yritän kouluttaa itteni siihen... Kävelylenkit on kivoja :) Tykkäätkö laskettelusta? Ihan mahtavaa!



 Kävitkö talvella hiihtämässä tai luistelemassa? En käyny ;(( Milloin olet viimeksi ratsastanut? Siit on aika pitkä aika..... En oo oikee jaksanu lähtee hevosen selkää :''---D Omistatko paljon DVD elokuvia? Ite en kovin montaa, on tos hyllys joku päälle parikymmentä. Mikä on lempilehtesi? Hmmm... en oikee lue tollasii nuortenlehtii. :I Sellanen mis on hyvii artikkeleita? Suosikista tykkäsin ennen kunnes siitä tuli kamala tyttöjenlehti. Entä lempi kirjasi? Harry Potterit Oletko koskaan tehnyt mitään älytöntä? Kaikenlaisia älyttömyyksiähän sitä aina tulee tehtyä.... Sellasiakin mitä en ehkä rupee täällä listaamaan :'D Mikä on paras kesä muistosi? Hmm.. eka mikä tulee mieleen on viime kesä Nean kanssa. Oli ihana kesäilta, sellanen ku aurinko on laskemassa mut on silti ihanan lämmin. Ajeltii orimattilaan skootterilla ja juteltii ja kuunneltii musaa ja naurettiin ja oli ihan parasta ♥ Ne on niitä pieniä yksinkertaisia asioita. Entä mikä on paras muisto nuoruudessasi? Nuoriahan tässä sitä vielä ollaan. Paras muisto on aika iso kysymys, mahtavia muistoja kun kehittyy joka päivä!  


Ootatko jo et täytät kahdeksantoista? Kukapa ei! Tykkäätkö Hannah Montanasta? En. Entä Camp rockista? Nope. Ei ehkä ihan mun juttu. Omistatko Uggit tai haluaisitko omistaa? Joskus sain lahjaks mutta kertaakaan en oo käyttäny. Onko sulla Converseja(tennareita)? Juu on kyllä. Tykkäätkö shoppailla? Onha tuo ihan kivaa :) Mikä on lempi vaatekauppasi? Kirpparit! Tykkäätkö hampurilaisista? Oon aika kova roskaruuan fani et juu :'D Mikä on lempipaikkakuntasi Suomessa? Lahti on vieny aika pahasti mun sydämen mut kyllä stadi on aina stadi. Synnyinpaikka on Sipoo, että sekin on todella lähellä sydäntä. Mikä on lempi kaupunkisi? Yhdistän edelliseen :D Mistä haaveilet nyt? Mahtavasta kesästä, hoikasta kropasta, ystävien kanssa hengailusta, omasta kämpästä, kesäöistä ja tulevaisuudesta Ootko käynyt Powerparkisa? En ole! Oon kuullu että on mahtava. Seurusteltko sä? En tällä hetkellä. :) Mikä on lempipuuhasi mitä tykkäät tehä? Aika lailla samaa ku noi harrastukset. Ystävien kanssa oleminen ja taide

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

söndag























Vihreää teetä viiden desin kupista ja kokeisiin pänttäämistä. Mitäs teiän päivään kuuluu?

lauantai 10. maaliskuuta 2012

fråga























Nyt ois taas se aika kun niitä kysymyksiä saa pistää tulemaan!

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

kevät tulee
























Mä haluisin olla niin lyhyt että mun jalat ei koskis lattiaan ku istun bussissa.

ugh























Miks hän on punainen? Miks hän on punainen? Eräs mies kun suuteli ensi kerran morsiantaan hän punastui ja nahkamme yhä siksi punottaa.

perjantai 2. maaliskuuta 2012

torsdag

















































Kävin Tiinan ja Viivin kanssa eilen kattomassa Varaston. Myöhemmin illalla oli vuorossa Kauna ja kolme pussia poppareita. Kiitos mahtavasta seurasta
Harry Potter - Golden SnitchElegant Rose